Industrie

Bij Industriële toepassingen is elke situatie weer anders!

De lichtniveau's dienen dan ook telkens aangepast te worden aan de toepassing zodat u het juiste licht hebt waar u dit nodig hebt.

Net zoals in het verleden conventionele verlichting op zijn limiet kwam in ontwikkeling, Zal ook de ontwikkeling in Ledverlichting op zijn limiet van mogelijkheden komen, het is immers onmogelijk om te blijven meer licht persen uit een leddiode, zeker als je niet wil dat dit ten koste komt van de levensduur van de diode.
Daarom leggen wij ons reeds 22 jaar enorm toe op het gebruik van juiste en kwalitatieve reflectoren, lenzen en optieken. Dit wordt door ons gecombineerd met moderne technieken naar besturing, om zo de meest comfortabele en efficiente opstelling te bekomen. Reeds jaren zijn wij op dit vlak een innovatief voorloper op de markt en leverden wij lang voor onze concurrenten reeds volledige productiesites op (zoals DHL, Proctor & Gamble,...) in volledig draadloze en bekabelde sturingssystemen.

Doormiddel van onze kwalitatieve reflectoren, lenzen en optieken kunnen wij ervoor zorgen dat u een egale verlichting hebt. Of dit nu in een open werkzone is of tussen vaste of beweegbare rekken, steeds zorgen wij voor een egale verlichting die veel beter is dan de puntverlichting zoals u bij kloklampen ervaart.
Bij het uitwerken van verlichting tussen rekken zorgen wij ervoor dat u zowel in het horizontale als vertikale vlak een egale verlichting geniet, waardoor het picken gemakkelijker en met minder fouten gebeurd.

Ook met de temperaturen wordt er door ons rekening gehouden, of u nu werkt in extreem koude omgevingen zoals diepvriescellen of extreem warme omgevingen zoals droogovens,... of zelfs in de zomer onder het dak. Wij hebben hiervoor oplossingen die geschikt zijn voor temperaturen van -40°C tem +85°C.

Tevens hebben wij specifieke oplossingen op maat, waarbij de lenzen met speciale optieken uitgerust worden, zodat het licht zonder verlies naar de juiste plaats geprojecteerd wordt. Of u nu verlichting nodig hebt op lage hoogte of boven 50m hoogte, dit kan door middel van onze optieken gemakkelijk in ledverlichting behaald worden. 

Daarnaast zorgt het innovatieve desing van onze armaturen ervoor dat stof zich minder aan de lamp kan hechten. Dit zorgt in bepaalde sectoren voor een grote besparing op onderhoudskosten. 

Wij hebben dus diverse oplossingen die u verzekeren van een goed, kwalitatief en correct licht daar waar u dit nodig hebt.

Onze oplossingen:

Easynext

 

Stand alone Hermetisch armatuur

 

  

Baldur black 

Lijnverlichting die modulair aanpasbaar is. Zo kan u de verlichting eenvoudig aanpassen als uw werksituatie wijzigt.

 

 

crystalled

 

 

Crystalled Projector, Dit is de enige lamp ter wereld die met zijn speciale design ontwikkeld is om breedstralend te zijn net als lijnverlichting. Dit in tegenstelling tot alle kloklampen verkrijgbaar op de markt.

 

 

 

Kortom met Iluno kunt u er in elke omstandigheid op vertrouwen dat u een langdurige juiste verlichtingsoplossing hebt voor uw toepassing.