Parking

Het verlichten van parkings met ledverlichting vereist toch wat kennis en knowhow.

Een parkeergarage heeft meestal een lagere plafondhoogte. Hierdoor heeft men een toestel nodig die een zeer hoge spreidingshoek heeft, zodat het licht geprojecteerd kan worden tot in het verste hoekje van een parkeervak.

Ons armatuur is uitgerust van een bijzondere optiek die daarinboven versterkt wordt door een goeie fresnell cover, waardoor het licht over 220° gespreidt word. Daardoor wordt een zeer breed en egaal lichtbeeld bekomen, die zorgt dat zowel de rijstrook als de parkeervakken optimaal verlicht worden zonder verblinding voor de bestuurders. Daarinboven zijn er minder toestellen nodig dan in conventionele verlichting.

Daarnaast is de grote besparing op stroomverbruik en de zeer lage onderhoudskosten essentieel. Het toestel is zo ontworpen dat roet en vuil zich niet aan het armatuur kunnen hechten. Dit heeft een zeer grote invloedt om de onderhoudskosten in uw parkeergarage.

Het toestel is een slagvast toestel die tegen vandalisme bestendig is en eventueel zelfs uitgerust kan worden met speciale anti diefstal montage clips.

Het toestel kan als stand alone geïnstalleerd worden of in een doorlopende lijn. Daarbij kan ook hier intelligentie toegepast worden zodat uw verlichting enkel functioneert daar en waar nodig.

 parking blankenberge 3 400
Parking Station Blankenberge